Εναλλακτικές θεραπείες και πρόληψη ασθενειών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΏΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Παρακολουθώντας τα βίντεο θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να θωρακίσετε και να προστατέψετε τον οργανισμό σας, από πάρα πολλές ασθένειες.

ΚΟΛΛΟΕΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ

Ο Κολλοειδής Άργυρος καταστρέφει παθογόνους οργανισμούς ,δηλαδή βακτήρια, μύκητες, παράσιτα και ιούς όπως η γρίπη, άλλα χωρίς καμία παρενέργεια.

Είναι ακίνδυνο και ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικό.

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Η2Ο2 (EΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟ-ΠΟΣΙΜΟ)

Επιστημονικές μελέτες μας δείχνουν πόσο ευεργετικό είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου για τον ανθρώπινο οργανισμό

Εκτός από εισπνεόμενο για αναπνευστικά προβλήματα, χρησιμοποιείται και πιόσιμο για πάρα πολλές ασθένειες όπως: aids,ακμη,αλλεργιες,αλτσχαιμερ,αναιμια,στηθανχη, αρτηριοσκλήρωση, άσθμα, αρθρίτιδα, βακτηριακές μολύνσεις, καρκίνο, άφθες, εγκεφαλικές παθήσεις, χρόνιος πόνος, κύρωση ήπατος, πονοκέφαλος, ημικρανίες, κολίτιδα, κυστίτιδα, διαβήτης Β, γάγγραινα, έκζεμα, μυκητιάσεις, ουλίτιδα, τερηδόνα, ηπατίτιδα, έρπης, γρίπη, έλκος, ερυθηματώδης λύκος, λέμφωμα, μονοπυρήνωση, παρασιτικές μολύνσεις, πάρκινσον, περιοδοντίτιδα, προστατίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, πεπτικά προβλήματα, ιογενείς λοιμώξεις κ.α.

ΙΩΔΙΟ – Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ, ΚΥΣΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ

Το βασικό ιχνοστοιχείο ιώδιο (Ι) είναι απαραίτητο για την σύνθεση των ορμονών. Αυτές οι ορμόνες που περιέχουν ιώδιο εμπλέκονται στην εμβρυογένεση, τη γνωστική ανάπτυξη, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Είναι συγκεντρωμένο στον θυρεοειδή αδένα σε ποσοστό 30–50% και το υπόλοιπο σε όλα τα όργανα του σώματος. Οι κορυφαίοι επιστήμονες Δρ.Abraham, Brownstein και Flechas απέδειξαν σε μελέτες ότι η χορήγηση υψηλών δόσεων ιωδίου προλαμβάνει αλλά και ανατρέπει κύστες , καρκίνο του προστάτη του στομάχου του μαστού και των ωοθηκών.

ΛΙΠΟΣΩΜΙΑΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Η λιποσωμιακή βιταμίνη C, διατίθεται σε παχύρευστη πόσιμη μορφή και απορροφάται κατά το 80 – 95 % από τον οργανισμό. Τα ποσοστά αυτά είναι κατά πολύ ανώτερα από τις άλλες μορφές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η Βιταμίνη C είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και εμπλέκεται σε 15.000 Μεταβολικές διεργασίες.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ (ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗ ΧΟΛΗ)

Αποτοξίνωση του οργανισμού, αποβολή από τους λίθους που συσσωρεύονται στο συκώτι και στη χοληδόχο κύστη, αλλά και καθαρισμός όλου του εντέρου. Είναι ανώδυνο και ασφαλές.

 

ΔΙΜΕΘΥΛΟΣΟΥΛΦΟΞΕΙΔΙΟ (DMSO) - ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ, ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ

Το DMSO είναι ένα φυσικό παυσίπονο αντιφλεγμονώδες που δρα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση της ρευματοειδής αρθρίτιδας, Parkinson, εγκεφαλικά επεισόδια, οστεοαρθρίτιδα, συμπληρωματική θεραπεία καρκίνου, εγκαύματα, σοβαρούς τραυματισμούς και άλλα πολλά. Προσωπική χρήση και εμπειρία του DMSO από το 2013. Φυσικό παυσίπονο, dmso, , διμεθυλοσουλφοξείδιο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κώστα Παπαδόπουλου  στο: κινητό :  6977636730 ή να του στείλετε email στο papadopoulos.kostas.12@gmail.com