MY HARMONY SOAPS
HANDCRAFTED COSMETICS

Λίγα λόγια για εμάς

Το εργαστήριό μας λειτουργεί από το 2012. Από τότε δημιουργούμε φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Η Βασική παράμετρος των χειροποίητων σαπουνιών μας είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση που προσφέρει η καθημερινή τους χρήση. Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις αγνές πρώτες ύλες αλλά και στην διαδικασία παραγωγής που επιβλέπει χημικός του ΕΟΦ.

Παρασκευάζουμε τα σαπούνια μας με την ψυχρή μέθοδο. Πρόκειται για την πιο αγνή διαδικασία παρασκευής σαπουνιού, καθώς μένουν αναλλοίωτα όλα τα φυσικά συστατικά τους και μεγιστοποιούνται οι ευεργετικές τους ιδιότητες.

Η κάθε συνταγή , είναι αποτέλεσμα συστηματικής έρευνας και συνδυάζει την αρμονική συνύπαρξη του ελαιόλαδου και των άλλων ευεργετικών ελαίων όπως το  αμυγδαλέλαιο, φοινικέλαιο, βούτυρο καριτέ, έλαιο καρύδας, καστορέλαιο, σησαμέλαιο, βουβαλίσιο γάλα, βιολογικό κατσικίσιο κεφίρ , βότανα χυμούς φρούτων , την ακατέργαστη πρόπολη, το αγνό μελισσοκέρι και το θυμαρίσιο μέλι.

Τα σαπούνια μας , συνδυάζουν τις καθαριστικές τους ιδιότητες με τις καλλυντικές ώστε να σας προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη για την περιποίησή σας. Με την σειρά σαπουνιών My Harmony θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους πελάτες μας στη χρήση προϊόντων καθαρισμού φιλικών  προς το περιβάλλον  επιτυγχάνοντας την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. 

Όλα τα σαπούνια έχουν δοθεί για ανάλυση στο γενικό χημείο του κράτους όπου και χαρακτηρίστηκαν , εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή , ενώ δεν περιέχουν SLS “( συνθετικά απορρυπαντικά) , αφριστικά, υπολείμματα πετρελαιοειδών , parabens(συντηρητικά) , χημικούς σταθεροποιητές και άλλα καρκινογόνα συστατικά.

Το πρώτο μας σαπούνι (ΑΡΗΣ σαπούνι για μωρά) πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ και δερματολογικούς ελέγχους από το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας ΕΛ.ΙΝ.Ε.Κ , δημιουργήθηκε από την ανάγκη να προσφέρουμε στο παιδί μας ένα αγνό προϊόν καθαρισμού από τις πρώτες μέρες της ζωής του. Από το σημείο αυτό και έπειτα , η αγάπη μας για το σαπούνι και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας. 

Δημιουργούμε καινοτόμα καλλυντικά για όλες τις ανάγκες που απευθύνονται σε εσάς και την οικογένειά σας!

Χρησιμοποιούμε αγνά υλικά για την παρασκευή χειροποίητων σαπουνιών και καλλυντικών χωρίς χημικά πρόσθετα, με την μέθοδο ψυχρής ωρίμανσης αλλά και με βάση τις ποιοτικές πρώτες ύλες. 

αγαπάμε την φύση

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Η αγάπη μας για το σαπούνι και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας.

Σεβόμαστε και αγαπάμε τον φυσικό τρόπο ζωής και το περιβάλλον. 

Σαπούνια για όλη την οικογένεια

Μια επιχείρηση με όραμα, με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, με συνεχή ποιοτική βελτίωση και καινοτομία των προϊόντων. 

Όραμα μας να καταφέρουμε να μπούμε σε όσα περισσότερα σπίτια μπορούμε. Ο Καθένας από εσάς είναι μοναδικός όπως και τα προϊόντα My Harmony

Ελαιόλαδο θάσου

Από ελαιοτριβείο που συμμορφώθηκε με το σύστημα διαχείρισης ISO 9001

Αιθέρια Έλαια

Πιστοποιημένα αιθέρια έλαια από το κατάστημα Amamelis στη θεσσαλονίκη

Υπέρ καθαρό νερό

Από πιστοποιημένο χημικό εργαστήριο

Βότανα

Τα οποία συλλέγονται ανάλογα την εποχή, από τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου Πελάγους

Χρώματα από βότανα και χρώματα νερού

Φυσικά και ακίνδυνα. Δεν είναι σταθερά όσο τα χημικά με αποτέλεσμα οι αποχρώσεις των σαπουνιών μας να μην είναι ίδιες σε κάθε συνταγή

Τα υλικά μας

σαπούνια

Ειδικά προβιοτικά και πρόσθετα

Πρώτη φορά χρησιμοποιούνται σε χειροποίητο σαπούνι

Αγνό μελισσοκέρι

Από κερί που συλλέγουμε με ειδικές παγίδες και όχι με ξύσματα από κυψέλες και παραφίνη

Θυμαρίσιο μέλι και Ακατέργαστη πρόπολη

Δικής μας παραγωγής ελεγμένα από το συνεταιρισμό θάσου και απαλλαγμένα από χημικές ουσίες

Φρούτα

Από παραγωγό και συνεργάτη

Φυτικά έλαια βάσης

Αμυγδαλέλαιο, ρυζέλαιο, φουντουκέλαιο, λάδι καρύδας τα οποία προμηθευόμαστε από επίσημο , πιστοποιημένο αντιπρόσωπο

Γιατί My Harmony soaps

natural-removebg-preview
100% Φυσικά προϊόντα

Τα σαπούνια My harmony είναι 100% φυσικά και φτιαγμένα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Η βασική μας παράμετρος είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση που προσφέρει η καθημερινή τους χρήση.

dermatologika-elegmena-removebg-preview
Δερματολογικά ελεγμένα

Τα σαπούνια My harmony είναι δερματολογικά ελεγμένα που σημαίνει ότι εκτός από την γνωστοποίηση του Ε.Ο.Φ έχουν δοθεί σε δερματολογικές κλινικές ώστε να γίνουν ειδικοί δερματολογικοί έλεγχοι και να δοκιμαστούν σε ανθρώπους ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο βοηθούν σε κάποιες παθήσεις.

noparaben-removebg-preview
Χωρίς Συντηρητικά

Τα σαπούνια My harmomy είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετα parabens(συντηρητικά), SLS (συνθετικά απορρυπαντικά) ,αφριστικά , υπολείμματα πετρελαιοειδών , χημικούς σταθεροποιητές και άλλα καρκινογόνα συστατικά.

Δεν κάνουμε ελέγχους σε ζώα

Σεβόμαστε το περιβάλλον και τα ζώα. Έτσι κανένα από τα προϊόντα μας δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα! Όλα μας τα προϊόντα είναι βιοδιασπώμενα και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Είπαν για εμάς

"Είχα μεγάλο πρόβλημα με την ακμή! Από μια διαφήμιση στο internet γνώρισα το σαπούνια my harmony! Το δοκίμασα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Δεν το αλλάζω. Νιώθω το δέρμα μου απόλυτα καθαρό και λαμπερό. Σας ευχαριστώ πολύ."
Πράσινο σαπούνι
Χριστίνα Τ.
Βέροια

Είμαστε εδώ για να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και την οικογένεια σας